We love making video content!

Welkom bij Tames Media, dé specialist in video en animatie voor internet en social media! Wij bieden advies, conceptontwikkeling, filmen, monteren en animeren voor diverse soorten videocontent, waaronder podcasts, webinars, vlogs, promo video’s, YouTube-series en animaties. Van idee en script tot camera en montage, wij verzorgen het hele productieproces voor jouw videocontent. Of je nu een vlog, uitleg animatie, registratie of documentaire nodig hebt, wij hebben de expertise in huis om het te maken! En dankzij onze eigen webinar studio kunnen we ook hoogwaardige webinars voor jouw bedrijf of organisatie verzorgen. Kortom, bij Tames Media ben je aan het juiste adres voor professionele en creatieve video- en animatie producties.

Eigen studio in Amsterdam

Tames Media heeft zijn eigen opnamestudio in Amsterdam! Deze is uitermate geschikt voor het opnemen van webinars, social media videos, podcasts en (live) online presentaties.
Neem een webinar of presentatie op met 1, 2 of 3 camera’s en voeg daar ook nog het beeldsignaal van een computer of een virtuele gast aan toe en je hebt een geweldig uitziende en goed klinkende presentatie.

Webinar studio Tames Media studio met virtuele gast via zoom

Portfolio van Tames Media

Animatie voor de DBNL-dag

Animatie voor de Digitale DBNL-Dag Gemaakt voor: De Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse LetterenIn opdracht van: Tames Media

Introductie Videopodcast

Jochem Tames maakt al vanaf de eerste aflevering de animaties en bewegende vormgeving voor deze video podcast.

Leader online uitzending

Jochem Tames heeft de geanimeerde vormgeving voor de online uitzending van de Annual Meeting gemaakt. Samen met de vormgeving voor de naamtitels, titelkaarten en de introductie animatie en de aftiteling. Ook was in deze uitzending nog een uitleg animatie te zien die gemaakt was door Jochem en drie korte video portretten van de sprekers.

Intro animatie online event

Intro animatie voor een online event van de Federatie Medisch Specialisten. Deze leader en ook de andere graphics voor het online event zijn gemaakt in de eigen huisstijl. Andere graphics waren een bumper, een aftiteling, naamtitels en meerdere titelkaarten.
behind the scenes video van een live-event

Behind the scenes of online event

The Making of SCEN-congres 2020 Gemaakt voor: Live Online EventsIn opdracht van: De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst

Tames Media in het kort

Tames Media is het video productiehuis van Jochem Tames. Al 20 jaar is Tames Media voor veel partijen een toegewijde productiepartner. Concept ontwikkeling, filmen, montage en animatie Tames Media heeft alle disciplines in huis. Één aanspreekpunt, snelle productietijden, high-end producten en prettig in de omgang behoren tot de kernwaarde van Tames Media.
Bel, app of mail Jochem Tames en laten we een productie maken waar wij trots op kunnen zijn!

Clients

Contact

Adres

Studio
Eemnesserweg 107
1221CW  HILVERSUM
Telefoon: 0616 85 22 24
Email: info@tamesmedia.nl

Formulier