Over Tames Media

Tames Media is een gerenommeerd videoproductiebedrijf. We hebben meer dan 20 jaar ervaring als betrouwbare partner voor verschillende partijen. Naast conceptontwikkeling, scenario schrijven, filmen, montage en animatie bieden we ook livestreamen, multicamera opnames, podcast productie, e-learning en reportages aan.

We zijn gevestigd in zowel Amsterdam als Hilversum, van waaruit we heel Nederland kunnen bedienen maar we zijn ook vaak in het buitenland actief.

Onze klantgerichte aanpak omvat één aanspreekpunt, snelle productietijden en hoogwaardige producten. We zijn vriendelijk en professioneel in onze benadering en werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten trots zijn op het eindresultaat. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of app om uw volgende productie te bespreken.

Showreel

Na de kunstacademie ben ik voor mijzelf begonnen als filmer en videomaker en altijd blijven werken in het veld van tv en internetvideo. Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam in dit veld en het blijft mij interesseren en uitdagen om meer te leren en om nieuwe dingen uit te proberen.

Instagram @jochemtames

Testimonials en clients

Jochem is al jaren mijn ‘go-to-guy’ voor hoogwaardige video producties. Van documentaires, promo video’s, event reports tot weblectures: Jochem levert een belangrijke bijdrage in het creatieve proces, neemt verantwoordelijkheid voor de productie en is zeer secuur in de editing. Ik kan hem je van harte aanbevelen!

Gerrit Heijkoop

Gerrit Heijkoop

Position

Jochem denkt erg goed mee in de voorbereiding, weet de juiste vragen te stellen, begeleidt je van een warrig verhaal of vaag idee naar een heldere boodschap, stelt achter de camera op een rustige maar duidelijke wijze de mensen voor de camera (met of zonder ervaring!) op hun gemak, en reageert ontzettend snel tijdens de montage. En het eindresultaat mag er zijn!

Melanie Imming

Melanie Imming

IMMING IMPACT

Jochem is een echte allrounder en werken met hem is altijd heel erg plezierig. De afgelopen jaren hebben we samen regelmatig korte video’s geproduceerd. Het resultaat was altijd boven verwachting, de communicatie loopt altijd prettig en snel, en ook bij abstracte concepten komt Jochem altijd met goeie ideeën qua script en beeld. Tot slot is hij een zeer betrouwbare partij met no nonsense offertes. Kortom, ik kan Jochem van harte aanbevelen!

Eva Woertman

Eva Woertman

SURFMARKET

Behind the scenes

Contact

Studio
Isaäc Asscherpad 5F, Amsterdam
1096 BJ AMSTERDAM
Telefoon: 0616 85 22 24
Email: info@tamesmedia.nl

Contactformulier