Tames Media Video Opnamestudio in Amsterdam

Video voor je online presentatie

Online video heeft een enorme vlucht genomen! Met presentaties, meetings en webinars. Je kan natuurlijk je eigen webcam of telefoon gebruiken maar soms wil je een professionelere indruk maken.

Laat dan je webinar of presentatie door ons opnemen of live-streamen in onze eigen opname studio. Wij hebben goed licht, goed geluid en goede camera’s. We kunnen meerdere camera’s en computerbeelden monteren tot een dynamische video van je presentatie. Of nodige virtueel gasten in via Zoom of Teams voor een interview.

Wat kan je hier opnemen?

De studio kan gebruikt worden voor verschillende soorten opnames zowel live als opgenomen: webinars, presentaties, interviews of Zoom en Teams meetings. Zo kan een persoon zitten of staan voor een wit, zwart of groenscherm. Of we kunnen speciaal voor de opnames een logo-wall laten maken of een fotorealistische achtergrond laten printen.

Er kan ook een interview-setting gecreëerd worden waarbij 2 of 3 mensen een gesprek voeren dat kan gefilmd worden met meerdere camera’s. Bijvoorbeeld voor het opnemen van een interview of het opnamen van een podcast. En er kunnen virtuele gasten worden uitgenodigd bijvoorbeeld via Zoom of Teams.

Live, opgenomen of semi-live?

Live uitzenden via internet kan ook in onze studio. Live heeft zo zijn voordelen: je kan interactie aangaan met je publiek en als je presentatie afgelopen is dan ben je ‘klaar’.

Maar de kans op fouten is groter. Verkeerde slides of gênante versprekingen zijn snel gemaakt. Als je meer zekerheid en controle wilt hebben kan je je presentatie beter van te voren opnemen.

Je kan ook je presentatie opnemen en later afspelen tijdens je live webinar: semi-live. Op deze manier kan je direct reageren op vragen en opmerkingen terwijl je presentatie afgespeeld wordt.

Montage en audionabewerking

Na de opnames begint de montage. Foutjes en retakes worden er uitgeknipt en er wordt geschakeld tussen de verschillende camera’s en computer-beelden.
Ook kan er bewegende vormgeving of animaties aan de video toegevoegd worden.

Na de montage vindt de audionabewerking plaats om het geluid zo goed en aangenaam mogelijk te laten klinken.

Opnamestudio van Tames Media

De studio is geschikt voor het maken van video-opnames voor een:

 • Webinar
 • Videopodcast
 • Productpresentatie
 • Youtube serie
 • Livestream
 • Zoomsessie
 • Interview
 • Online event
 • Podcast
 • Demonstratie
 • Promotie video
 • Videoboodschap

Extra opties

Title

Autocue

Heb je een moeilijke technische tekst of weinig tijd om voor de opname te oefenen dan is het gebruik van een autocue een uitkomst.

Title

Make-up

Op verzoek kunnen we een professionele make-up artist laten invliegen.

Title

Greenscreen

In de studio is ook een chromakey achtergrond aanwezig. Voor als je voor een hele bijzondere achtergrond geplaatst wilt worden.

Instarts

Instarts

Verrijk je presentie met video clips die eerder zijn opgenomen op locatie.

Studio op locatie

Zijn jij of je collega’s niet in staat om langs te komen in onze studio? We kunnen ook een studio opbouwen op je eigen locatie.

We zijn met onze mobiele studio al geweest in Groningen, Utrecht, Nijmegen en Rotterdam. Maar ook in Milaan, Parijs en Keulen.

Locatie

Amsterdam

De Studio Tames Media ligt vlak naast de Ring A10 ter hoogte van afslag S111 in Amsterdam. Ook met het openbaarvervoerbedrijf is de studio goed te bereiken: metrohalte Overamstel ligt op een steenworp afstand. En de treinstations Duivendrecht en Amsterdam Amstel liggen in de buurt.

Contact

Studio
Isaäc Asscherpad 5F, Amsterdam
1096 BJ AMSTERDAM
Telefoon: 0616 85 22 24
Email: info@tamesmedia.nl

Contactformulier

Heb je vragen over het maken van een video? Of wil je brainstormen over een bepaald idee? Neem dan gerust contact met ons op.