We love making video content!

Welkom bij Tames Media, dé specialist in video en animatie voor internet en social media! Wij bieden advies, conceptontwikkeling, filmen, monteren en animeren voor diverse soorten videocontent, waaronder podcasts, webinars, vlogs, promo video’s, YouTube-series en animaties. Van idee en script tot camera en montage, wij verzorgen het hele productieproces voor jouw videocontent. Of je nu een vlog, uitleg animatie, registratie of documentaire nodig hebt, wij hebben de expertise in huis om het te maken! En dankzij onze eigen webinar studio kunnen we ook hoogwaardige webinars voor jouw bedrijf of organisatie verzorgen. Kortom, bij Tames Media ben je aan het juiste adres voor professionele en creatieve video- en animatie producties.

Eigen studio in Amsterdam

Tames Media heeft zijn eigen opnamestudio in Amsterdam! Deze is uitermate geschikt voor het opnemen van webinars, social media videos, podcasts en (live) online presentaties.
Neem een webinar of presentatie op met 1, 2 of 3 camera’s en voeg daar ook nog het beeldsignaal van een computer of een virtuele gast aan toe en je hebt een geweldig uitziende en goed klinkende presentatie.

Webinar studio Tames Media studio met virtuele gast via zoom

Portfolio van Tames Media

Inpakken Amsterdam Centraal

Timelapse Inpakken Amsterdam Centraal Station Ter ere van de inhuldiging van Prins Willem-Alexander heeft de stad Amsterdam de koepels van…

Digicountant

Uitleg animatie Digicountant Digicountant is een online boekhouder die een koppeling maakt tussen je banktransacties, je facturen administratie en meer.…

FireFly

Uitleg animatie FireFly Waarom zou je geen glasvezelkabels gebruiken IN je computer? TNO doet onderzoek naar het gebruik van glasvezels op…

3D animatie over de Powermatcher

Powermatcher is een smart energy grid ontwikkeld door TNO. Ze wilden een animatie die in het kort uitlegt wat Powermachter is. Kikvorsfilm vroeg aan Jochem Tames om voor deze film de animatie te maken. De animatie mocht een leuke, vrolijke stijl zijn en dat is het ook geworden.

Tames Media in het kort

Tames Media is het video productiehuis van Jochem Tames. Al 20 jaar is Tames Media voor veel partijen een toegewijde productiepartner. Concept ontwikkeling, filmen, montage en animatie Tames Media heeft alle disciplines in huis. Één aanspreekpunt, snelle productietijden, high-end producten en prettig in de omgang behoren tot de kernwaarde van Tames Media.
Bel, app of mail Jochem Tames en laten we een productie maken waar wij trots op kunnen zijn!

Clients

Contact

Adres

Studio
Eemnesserweg 107
1221CW  HILVERSUM
Telefoon: 0616 85 22 24
Email: info@tamesmedia.nl

Formulier