Lucid’s Oase van Rust op de Masters Expo

https://vimeo.com/896135822?share=copy

Lucid’s Oase van Rust op de Masters Expo

Tijdens de Masters Expo in RAI Amsterdam introduceerde Lucid een uniek concept: een stand die diende als een rustpunt in de drukte van de beurs, waar bezoekers via een gesimuleerde rit door de Navajo-woestijn in een Lucid-auto, een moment van kalmte konden ervaren.

Jochem Tames koos voor een technisch geavanceerde benadering om deze serene ervaring vast te leggen. Hij gebruikte een camera gemonteerd op een gimbal voor vloeiende, stabiele opnames, waardoor de elegantie en rust van de Lucid-auto’s benadrukt werden. Daarnaast werden timelapse-technieken ingezet, terwijl slowmotion-beelden de serene momenten van de bezoekers accentueerden.

Het resultaat was een film die verder ging dan alleen het tonen van een auto; het was een verhaal dat de luxe van stilte en de harmonie tussen technologie en natuur belichtte.

Door de film legde Jochem Tames niet alleen de innovatie van Lucid vast, maar ook de impact van een moment van rust op de hectische beursvloer, waarmee Lucid zich positioneert als een pionier in de toekomst van elektrisch rijden.

Opdrachtgever: MCH-Global