Podcasts maken

Audio en video podcasts maken met Tames Media

Het maken van een podcast is iets wat eigenlijk iedere organisatie zou moeten doen. Door gestructureerd content over een bepaald onderwerp te maken kun je de materie vanuit veel oogpunten belichten. 

Waar in de traditionele media misschien weinig of geen aandacht was voor een bepaald onderwerp, kun je in een podcast zelf zo diepgaan als je maar wilt. Het internet is bij uitstek geschikt om specialistische kennis met elkaar te delen en nieuwe doelgroepen aan te boren. Doordat je als bron van de kennis fungeert heeft dit een duurzame uitstraling op jou en je bedrijf.

Audiopodcast

insert audio podcast

Videopodcast

insert video podcast

Audio + video podcast

Twee vliegen in één klap.

Hier te gast in de Tames Media studio

Wat voor producties

Een serie audio en of video afleveringen:

  • Videopodcast
  • Youtube serie
  • Interviews
  • Podcasts
  • Vlogs
  • Webseries
  • Audiopodcast
  • Video voor LinkedIn

Projecten

StroomOp podcast

Audio podcast – Opname en audionabewerking

In StroomOP, de podcast voor steeds betere jeugdhulp onderzoeken we hoe we kinderen met complexe problemen de juiste steun en begeleiding kunnen geven, waardoor ze stevig in het leven kunnen staan. Ook willen we leren wat er nodig is om complexe problemen zo veel mogelijk voor te blijven. In acht afleveringen spreekt wetenschapsjournalist Malou van Hintum met bevlogen jeugdhulpprofessionals over hoe volgens hen de jeugdhulp beter kan. 

logo audiopodcasts StroomOp

Slimmer Presteren podcast

Audio en video podcast – audionabewerking, eindmontage en visuele vormgeving.

In deze wekelijkse Slimmer Presteren podcast nemen middle-aged-man-in-lycra Gerrit Heijkoop en wetenschapsjournalist Jurgen van Teeffelen nieuwe ontwikkelingen in de sportwereld onder de loep. Hun doel? Jou beter laten presteren, met de juiste kennis!

Slimmer Presteren Podcast te gast in de Tames Media studio

CCMA Contact op Afstand

Audio podcast – Opname en audionabewerking

In deze serie podcasts gaat Gerrit Heijkoop in gesprek met de halve finalisten van de CCMA Manager of the Year verkiezing. Over leiderschap op afstand in een tijd waarin de wereld op zijn kop staat door Corona en ook de klantcontact branche uitgedaagd wordt zichzelf opnieuw uit te vinden.

beVLOGen over Open Science

Video podcast – Camera en montage

Hogescholen laten zien dat ze beVLOGen zijn over Open Science
Video-podcast (Youtube)

Er gebeurt op de hogescholen veel om praktijkgericht onderzoek zo open en toegankelijk mogelijk te maken. Dat is echter niet altijd even zichtbaar. In een serie vlogs laat SURF samen met verschillende hogescholen zien wat er bij hen voor en achter de schermen gebeurt om open science in het hbo mogelijk te maken en wat hen dit oplevert.

Flirttv

Video podcast / webserie / lokaletv – Productie Camera en montage

Contact

Studio
Isaäc Asscherpad 5F, Amsterdam
1096 BJ AMSTERDAM
Telefoon: 0616 85 22 24
Email: info@tamesmedia.nl
    Heb je vragen over het maken van een video? Of wil je brainstormen over een bepaald idee? Neem dan gerust contact met ons op.