Animaties en video’s voor je online event

Maak er een mooie productie van!

Online events hebben een enorme vlucht genomen! Iedereen heeft inmiddels wel in een zoom meeting, teams gesprek, Skype, call gezeten. Even een break uit de gallery view.

Maak er een visueel mooie ervaring van. Houd de aandacht vast met afwisselende videoclips en fragmenten.

Vormgeving

Instarts

Maak er een echte tv uitzending van!

Vormgeving en animatie

Maar geeft een extra dementie aan je online event. Maak gebruik van animatie en motion design. Animaties aan het begin van de uitzending, vormgegeven titelkaarten en naamtitels. In je eigen huisstijl of de stijl van je event.

Pre-recorded video’s (instarts)

Even uit de gallery view en start een vooraf opgenomen video! Bijvoorbeeld buiten in de natuur, op een toepasselijk locatie voor de content. Tames Media kan deze maken. Korte interviews op locatie. Langere vooraf opnemen presentaties. Bijvoorbeeld opgenomen in onze eigen studio.
Gebruik muziek en pauze video’s om een break te hebben in het event.

Wat kan je hier opnemen?

De studio kan gebruikt worden voor verschillende soorten opnames: Webinars, presentaties of interviews. Zo kan één persoon zitten of staan voor een wit, zwart of groenscherm. Of we kunnen speciaal voor de opnames een logo-wall laten maken of een fotorealistische achtergrond laten printen.

Er kan ook een interview-setting gecreëerd worden waarbij 2 of 3 mensen een gesprek voeren dat kan gefilmd worden met meerdere camera’s. Bijvoorbeeld voor het opnemen van een interview of het opnamen van een podcast.

Welke videoproducties benefit van vormgeef animaties

is geschikt voor een:

 • Webinar
 • Videopodcast
 • Productpresentatie
 • Youtube serie
 • Livestream
 • Zoomsessie
 • Interview
 • Online event
 • Podcast
 • Demonstratie
 • Promotie video
 • Videoboodschap

Extra opties

Title

Autocue

Heb je een moeilijke technische tekst of weinig tijd om voor de opname te oefenen dan is het gebruik van een autocue een uitkomst.

Title

Make-up

Op verzoek kunnen we een professionele make-up artist laten invliegen.

Title

Greenscreen

In de studio is ook een chromakey achtergrond aanwezig. Voor als je voor een hele bijzondere achtergrond geplaatst wilt worden.

Instarts

Instarts

Verrijk je presentie met video clips die eerder zijn opgenomen op locatie.

Studio op locatie

Zijn jij of je collega’s niet in staat om langs te komen in onze studio? We kunnen ook een studio opbouwen op je eigen locatie.

We zijn met onze mobiele studio al geweest in Groningen, Utrecht, Nijmegen en Rotterdam. Maar ook in Milaan, Parijs en Keulen.

Locatie

Amsterdam

De Studio Tames Media ligt vlak naast de Ring A10 ter hoogte van afslag S111 in Amsterdam. Ook met het openbaarvervoerbedrijf is de studio goed te bereiken: metrohalte Overamstel ligt op een steenworp afstand. En de treinstations Duivendrecht en Amsterdam Amstel liggen in de buurt.

Contact

Postadres
Van De Sande Bakhuyzenstraat 153
1223 CV Hilversum

Studio
Isaäc Asscherpad 5F, Amsterdam
1096 BJ AMSTERDAM
Telefoon: 0616 85 22 24
Email: info@tamesmedia.nl
  Heb je vragen over het maken van een video? Of wil je brainstormen over een bepaald idee? Neem dan gerust contact met ons op.