loader

Delpher 07/08/2017

Ter introductie van de online zoekmachine Delpher heeft Tames Media een korte 3D animatie gemaakt. Delpher is een zoekmachine en stelt ongeveer 1 miljoen kranten, 180.000 boeken en 1,5 miljoen tijdschriftenpagina’s vrij beschikbaar. De Animatie In de animatie is gebruik gemaakt van afbeeldingen die ook echt uit de collectie van Delpher komen. De opdracht was om een korte introductie te geven van de site en ook om veel materiaal uit Delpher te laten zien.   Website Daarnaast maakte Jochem ook de afbeeldingen voor…

SCAPE 14/07/2014

SCAPE is een project van verschillende grote partijen: oa de Koninklijke Bibliotheek, The British Library, AIT Austrian Institute of Technology GmbH en Statsbiblioteket. Het doel van het project is is om strategieën en tools te ontwikkelen om grootschalige digitale archieven gezond en werkbaar te houden. Makkelijker gezegd dan gedaan vooral als het om echt heel veel bestanden gaat. De opdracht was om een korte, leuke animatie te maken over het SCAPE project. En wat is er nou leuker dan character animation? We hebben de digitale bestanden…

SEWGS 13/07/2014

ECN uit Petten ontwikkelde een systeem om CO2 af te vangen, bijvoorbeeld voor het gebruik in een elektriciteitscentrale. Kikvorsfilm produceerde een video waarin de werking van dit systeem wordt uitgelegd. In de video zit een animatie verwerkt die gemaakt is door Jochem Tames. Het is een 3D animatie met een schematische weergave van 5 reactoren die zich in verschillende stadia van het zuiveringen proces bevinden.

Het bagagesysteem van Schiphol 13/07/2014

<fragment> Kikvorsfilm schakelde Jochem Tames in om voor een trainingsvideo een animatie te maken van het bagagesysteem van Schiphol. De film wordt vertoont aan nieuwe uitzendkrachten zodat ze een idee hebben van de hele route die een koffer in Schiphol kan afleggen.  

Koninklijke Bibliotheek & Google Books 13/07/2014

De Koninklijke Bibliotheek & Google Books zetten samen heel veel boeken digitaal online. Voor de lancering en de website heeft Tames Media een korte animatie gemaakt over het project. De verhalen van de boeken komen tot leven in het archief en vinden hun weg naar de computerschermen van gebruikers.

Digicountant 13/07/2014

Digicountant is een online boekhouder die een koppeling maakt tussen je banktransacties, je facturen administratie en meer. De online tool neemt je veel boekhoud-werk uit handen. Jochem Tames maakte een 3D animatie die een overzicht geeft van de mogelijkheden van Digicountant. Er zijn meerdere versies van de animatie met verschillende branding en kleurstellingen. Hier is de versie van De Hooge Waerder te zien.

FireFly 13/07/2014

Waarom zou je geen glasvezelkabels gebruiken IN je computer? TNO doet onderzoek naar het gebruik van glasvezels op computer printplaten. Jochem Tames maakte deze animatie voor Kikvorsfilm.

Powermatcher 13/07/2014

Powermatcher is een smart energy grid ontwikkeld door TNO. Ze wilden een animatie die in het kort uitlegt wat Powermachter is. Kikvorsfilm vroeg aan Jochem Tames om voor deze film de animatie te maken. de animatie mocht een leuke, vrolijke stijl zijn en dat is het ook geworden.

© Tames Media 2001 - 2019