loader

DVD-authoring

Iedere dvd heeft authoring nodig. In dit proces wordt de structuur van de dvd opgebouwd en het videomateriaal omgezet tot een geschikt digitaal videoformaat.

Een goede authoring zorgt ervoor dat er zo veel mogelijk materiaal op een dvd geperst kan worden, zonder dat de kwaliteit van het beeld- en geluidsmateriaal achteruit gaat.

Tames Media verzorgde de authoring van vele tientallen dvd-producties en heeft ruime ervaring met het vormgeven van (interactieve) dvd-menu’s en hoezen.

Elke DVD-productie is indien gewenst uit te breiden met een groot aantal mogelijkheden.

screenshotdvdspnam

Tames Media heeft DVD’s gemaakt voor:

Tijdsbeeld Media, Caro Emmerald, Rob Papen, Rijkswaterstaat, NOS, SHELL, NIOD, NostalgieNet, DSM, Marc Bijl, ROC Horizon College, Studio Sport, Andere Tijden en vele anderen.

A Century of Royal Dutch Shell

A Century of Royal Dutch Shell

Tames Media deed de authoring voor de dvd-box ‘A Century of Royal Dutch Shell’ (6 dual layer dvd’s , 3x pal en 3x ntsc). Op de dvd’s staan een driedelige documentaire over de geschiedenis van Shell en films uit het Shell archief (o.a. van Bert Haanstra en Geoffry Jones). Shell heeft deze dvd-box wereldwijd onder zijn personeel verspreid ter ere van zijn honderdjarig jubileum. Er zijn maar liefst 800.000 boxen gemaakt.Opdrachtgever: Tijdsbeeld Media (uitvoerend producent: Melanie Imming. Redactie: Bert Visser en Janneke Martens)

 

Caro Emerald DVD

Caro Emerald DVD

De platinum release van de populaire cd ‘Deleted Scenes from the Cutting Room Floor’ van Caro Emerald is uitgebracht met een bonus dvd. Tames Media produceerde deze dvd met videofragmenten, een fotogalerij, ISRC-codes en een dvd-rom gedeelte.
Opdrachtgever: Grand Mono

 

DVD Studio Sport

DVD Studio Sport

Alle hoogtepunten uit 50 jaar Studio Sport zijn terug te zien op deze drie duallayer dvd’s. Tames Media zorgde voor de authoring.  Opdrachtgever: Tijdsbeeld Media

 

NOS Journaal DVD-box

NOS DVDbox

De NOS bracht al haar jaaroverzichten uit op een dvd-box met 28 duallayer-disks. De speelduur is maar liefst 4028 minuten. Tames Media deed de authoring. Opdrachtgever: Tijdsbeeld Media
Andere Tijden DVD box

Andere Tijden DVD box

Het geschiedenisprogramma ‘Andere Tijden’ bundelde de beste afleveringen in 10 dvd-boxen met elk 3 duallayer dvd’s. Tames Media deed de authoring van de dvd’s.
Opdrachtgever: Tijdsbeeld Media
© Tames Media 2001 - 2019